Agricultura

Informació Agricultura

  • A pesar del pas del temps i les transformacions urbanes, Bétera encara manté este entorn agrícola meravellós que li dóna en el municipi un caràcter propi i únic, on la trama urbana i la xarxa de camins rurals es donen la mà.

    Així, perquè, per a mantindre estos paisatges, plens de camps de cultiu, cal mantindre en bon estat tant els canals de reg que travessen el nostre municipi, com la xarxa de camins que connecta finques i masies.

    L'agricultura és la base del desenrotllament social, econòmic i cultural del municipi de Bétera i és també part fonamental de la seua estructura econòmica actual.

    La Regidoria d'Agicultura, té com a principals objectius el suport a les organitzacions agrícoles per part de l'Ajuntament de Bétera en les iniciatives que estes puguen emprendre per a la pervivència i exercici de l'activitat agrícola local, així com l'impuls de polítiques i iniciatives de caràcter municipal adscrites al foment de l'agricultura com a sector econòmic de futur, supervisar i mantindre l'estat de les infraestructures rurals i atendre les peticions de les persones que viuen i treballen, perquè tinguen els mateixos servicis i comoditats que els que ho fan en el nostre nucli urbà.

Enllaços d'interes

Site developed with Drupal