Indústria

Informació Industria

 • Bétera conta amb una gran quantitat de sòl industrial en els polígons situats en el seu terme municipal, que permeten el desenvolupament d'una activitat econòmica i industrial en continu creixement.
  La indústria de Bétera va començar com el desenvolupament d'un artesanado familiar per a cobrir les necessitats del consum local; els excedents de producció es venien als pobles dels voltants.
   
  En el segle XIX la industrialització és escassa, i en 1846 existien quatre teixidors de llenç comú, els quals servien per a cobrir les necessitats de la població. El comerç consistia en aquella època en l'explotació d'alguns dels articles nomenats i la trena de l'espart. Havia vuit corrals de bestiar i trenta eres de trilla.
   
  Després de les transformacions econòmiques dels anys trenta, la dècada dels quaranta va representar un període d'estancament per factors naturals, com riuades, sequeres i gelades, que van afectar de manera greu l'agricultura de Bétera, de tal forma que la recuperació que va tenir lloc durant la dècada dels seixanta es va deure a l'extensió dels horts de tarongers i dels regadius en general.
   
  Les primeres fàbriques que es van instal·lar, amb un funcionament artesanal, i de les quals avui no queda cap, van anar:

Contacte Industria

Enllaços d'interes

Site developed with Drupal