Alcaldessa (Salutació)

Estimat/da veí/veïna,

com a alcaldessa de Bétera vull donar-te la benvinguda a l'espai web municipal. Un espai que ha de convertir-se, gradualment, en la ferramenta clau que facilite la comunicació entre l'administració i els beterans i les beteranes.

El primer repte de l'equip de govern és l'actualització i la millora d'este espai, per tal de convertir-lo en la major plataforma de la transparència de la ciutadania, però sense oblidar que també pot servir com a plataforma per a fomentar la participació del poble en la política municipal. És indispensable aprofitar tots els recursos que ens oferix la tecnologia, per acostar l'administració i la gestió a les persones.

Una altra de les prioritats que ens hem marcat és que es puguen consultar totes les despeses importants que des de l'ajuntament es facen. Bétera ha de saber en tot moment en què i com es gestionen els diners públics.En esta línia, l'equip de govern ha decidit fer públiques mensualment totes les nòmines, les dels 13 regidores i regidors que conformen el govern municipal, perquè qualsevol persona que ho desitge puga consultar-les.

En definitiva, de forma gradual l'espai anirà ampliant els continguts per tal de convertir-se en una vertadera ferramenta en mans de les persones.

Gràcies per la visita!

Site developed with Drupal