08 de Novembre de 2018
La construcció d'un nou col·lector acabarà amb les inundacions del carrer Mussol a Torre en Conill

L'Ajuntament de Bétera, a través de la regidoria d'Obres Públiques, ha realitzat una important obra per millorar la inundabilitat del carrer Mussol a la urbanització Torre en Conill. Amb una inversió de 135.691 euros, les obres s'han projectat per evitar les inundacions en este carrer residencial sense eixida.

Per això s'ha construït un col·lector que recull l'aigua del carrer i a través de tres ramals desemboca en un llac artificial creat en el camp del Club de Golf Escorpión, entitat amb la qual el consistori ha signat un conveni.

Tal com ha explicat l'edil d'Obres Públiques, Cristina Ballesteros (PSPV), "es tracta d'una intervenció molt demandada tant pels veïns com el mateix club de golf. Amb esta solució esperem que s'acaben les inundacions de la zona. Totes les actuacions que s'estan realitzant han sigut negociades amb el club de golf, ja que l'entitat també patia el problema".

L'Ajuntament de Bétera serà l'encarregat de netejar periòdicament el col·lector, ja que l'èxit de l'actuació dependrà del manteniment de l'estructura que s'ha creat. 

 

Adjunts

Site developed with Drupal