Joventut

03 de Desembre de 2018
La Fundació Esportiva Cultural de Bétera lliura beques per valor de 3.000 euros a cinc joves del municipi

Cinc joves de Bétera han sigut becats per la Fundació de la Comunitat Valenciana Esportiva Cultural per la Joventut de Bétera per destacar en les proves d'accés a la universitat, en la seua disciplina esportiva o musical.

La investigadora de Bétera Amparo Bes Piá va ser l'encarregada de realitzar la ponència en què va explicar en què consisteixen dos dels seus treballs més rellevants en el camp de l'Enginyeria Química a la Universitat Politècnica de València.

Després els becats van rebre els seus diplomes i xecs. A l'àrea de Cultura Víctor Santiago De Mena va rebre una beca de 1.000 euros per la seua alta puntuació en les proves d'accés a la universitat. En el camp dels esports van ser becades amb 500 euros cadascuna Beatriz Mascarós Núñez del Club Natació SOS i Carmen García Molero per destacar en la modalitat de triatló.

A més també es va reconéixer a dos estudiants de música: la jove violinista Raquel Aparici Asensi a qui se li va fer entrega d'una beca de 500 euros i el pianista Ricardo Casañ Alufre amb una altra beca de 500 euros.

La Fundació Esportiva Cultural per la Joventut de Bétera porta des de 2003 lliurant beques econòmiques a joves de la localitat amb l'objectiu d'ajudar econòmicament a què seguisquen treballant, estudiant i competint en els camps en què destaca cada un d'ells. En total s'han repartit 60.000 euros en 88 beques.

La presidenta de la Fundació, Mª Carmen Gómez, va destacar l'alt nivell dels aspirants que s'han presentat a les beques de 2018, "no podem becar a tots, però els animem a intentar-ho l'any que ve".

Per la seua banda l'alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, va destacar en el seu discurs la importància de la formació acadèmica causa de la gran competitivitat que hi ha hui al món laboral.

 
Site developed with Drupal