Ajuntament

04 de Desembre de 2018
Germán Cotanda (PP) deixa de ser regidor després de 20 anys treballant per al poble de Bétera

El regidor del PP, Germán Cotanda, va renunciar ahir durant el ple ordinari del mes de desembre a la seua acta de regidor després de 20 anys com a regidor a l'Ajuntament de Bétera, dels quals quatre d'ells, durant la legislatura 2012-2015 va ser Alcalde del municipi.

Cotanda va prendre la paraula i va fer un balanç de dues dècades de treball al servei del municipi "totes les legislatures han sigut intenses però la més especial va ser la de la meua alcaldia, ja que va ser un honor i un orgull que comporta molta responsabilitat i dedicació sobretot causa de la situació econòmica amb la qual vam haver de lluitar causa de la greu crisi que va patir el país i de la que el nostre municipi també va ser partícip donada la intensitat de la crisi urbanística".

El popular ha volgut recordar especialment a dues persones "José Manuel Aloy Martínez, que per a mi sempre serà el meu alcalde, i a Serruch, José María Martí Granell, dues persones que es van dedicar en cos i ànima a la gestió municipal i sempre estan en el meu record i en el meu cor".

Germán Cotanda va tenir paraules d'agraïment a les associacions de Bétera, a les comissions falleres, a les Obreres i Majorals, a les entitats esportives, als funcionaris i representants sindicals. També va tenir paraules per a l'actual corporació, per al seu grup municipal i per als veïns de Bétera, "gràcies al seu suport he pogut dedicar-me a aportar el meu granet d'arena per a una millor convivència, disculpes a tots els que no he pogut ajudar a solucionar els seus problemes".

Tots els portaveus dels diferents grups polítics van coincidir a destacar l'educació i el gran tarannà que Germán Cotanda ha demostrat sempre.

Salvador Beltrán (Mas Camarena-CUBE) va destacar el seu pragmatisme i el seu caràcter "proper, amable, treballador, conseqüent i lleial" i Eva Martínez (C's) va voler donar-li les gràcies per la seua proximitat "i per la teua forma col·laborativa de treballar pel poble".

Augusto Sevilla (ABEC) va voler agrair-li els seus 20 anys de dur treball i Fernando Cantarino (PSOE) va dir que sentia la marxa d'un company, "una persona propera, amb tarannà integrador, que sempre s'ha mantingut fidel en el rumb".

"Contrincant polític però amic. Agrair en nom de Compromís tots els anys de dedicació, tot el que has fet com a alcalde però sobretot com a oposició, que és bastant més difícil, perquè en els moments de més tensió sempre has estat obert al diàleg", va destacar Enric Álvarez (Compromís).

El seu portaveu i companya del PP, Elia Verdevío, li va dedicar les paraules més emotives, "des del grup municipal del PP volem donar-te les gràcies per tot el treball, dedicació i esforç realitzat durant tots aquests anys al servei dels veïns i veïnes. Has deixat el llistó molt alt als que ara continuem amb el projecte".

Finalment l'Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), ha reconegut el seu "tarannà conciliador i dialogant, una cosa molt positiva sobretot en els temps que corren en l'àmbit polític. Des que el 2015 vaig entrar com alcaldessa m'has demostrat personalment el respecte que tens a la institució”.

 
Site developed with Drupal