Ajuntament

07 de Novembre de 2018
L’edil de Mas Camarena-CUBE, Amparo Ballester, renúncia a la seua acta de regidora per motius laborals

El ple ordinari del mes de novembre va ser l'últim per a la regidora de Mas Camarena-CUBE, Amparo Ballester, qui deixa la seua acta de regidora per motius laborals i familiars, tal com va explicar ella mateixa durant la seua última intervenció.

"Ha sigut una experiència amb les seues llums i les seues ombres, com se sol dir, però sempre positiva perquè és més fàcil traslladar les inquietuds dels ciutadans si formes part de la corporació, i això és el que he intentat fer en este temps", va explicar Amparo Ballester.

"També m'agradaria fer un reconeixement a totes les persones que formen o han format part de la corporació municipal, perquè és una dedicació al ciutadà moltes vegades mal reconeguda per causes que tots sabem, però no tots som iguals. Darrere de cada un de nosaltres hi ha molta dedicació a la ciutadania i molt temps familiar sacrificat", va concloure la ja exregidora de Bétera.

Tots i cada un dels grups polítics van coincidir en el bon tarannà, la bona educació, el to amable i conciliador que sempre ha demostrat Amparo durant estos tres anys i mig de legislatura.

Les paraules més emotives van arribar de part dels regidors del seu grup. Salvador Beltrán va insistir en la seua "bondat i saber estar" i en la "vocació de servei que Amparo ha demostrat sempre a la comunitat, sempre treballant pel benestar dels veïns". Per la seua banda Glòria Campomanes va destacar la seua gran capacitat de treball i ha reconegut que conéixer a Amparo havia sigut "una de les millors coses de la legislatura".

El número 8 a la llista de Mas Camarena-CUBE, Alfonso Salvador Ramírez, serà qui substituïsca Amparo Ballester i forme part de la corporació municipal durant els últims mesos de la legislatura.

 
Site developed with Drupal