Formulari d'Alta

Newsletter Ajuntament de Bétera

Subscriu-te a la nostra llista de correu, i et mantindrem informat de totes les novetats que considerem que puguen ser del teu interès.

Dirección electrónica:

REGISTRA´T, de manera totalment segura, per a rebre els nostres butlletins informatius gratuïtament. Favor d'inserir la seva adreça de correu electrònic en lletres minúscules i corroborar que estigui escrita correctament.

Se li enviarà un correu per a confirmar la subscripció , si no apareix és possible que estiga a l'apartat de SPAM.

Si posteriorment decideix DONAR-SE DE BAIXA de la llista de correu pot fer-lo des de qualsevol butlletí nostre que rebi o hagi rebut. En la part inferior de cada butlletí trobarà sempre el link per a tal efecte. Finalment, li vam demanar que al fer-lo segueixi el procediment abans descrit i que no marqui cap dels nostres enviaments com "correu spam" ja que ens perjudicaria en gran manera. Gràcies.

Aquest servei s'executa a través de FEEDBURNER, un servei gratuït de google.

En compliment de la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades (Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal), le informem que la nostra pàgina web inclou enllaços a comptes de correu electrònic i formularis que vosté pot utilitzar per a contactar amb la nostra administració.La seua utilització suposa que ens atorga el seu consentiment expres perquè AJUNTAMENT DE BÉTERA gestione les sol·licituds que ens poguera realitzar.L’AJUNTAMENTDE BÉTERA no utilitzarà les seues dades personals amb finalitats incompatibles a què figuren en esta clàusula o queden descrites al peu de cada formulari present en la nostra pàgina web. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició dirigint-se a C JOSÉ/ GASCÓ, 9.

Site developed with Drupal